Ghiocei livrare 1 martie

Ghiocei livrare 1 martie – florile de ghiocei sunt cele mai cautate cadouri in perioada 1-8 martie. Ghioceii sunt simbolul etern al primaverii si foarte multi barbati considera ca este potrivit sa ofere aceasta gingasa floare in diverse buchete si aranjamente florale, alaturi de urari calde de primavara. Surprinzator sau nu, si foarte multe femei ofera ghiocei cu ocazia 1 martie mamelor, prietenelor sau bunicelor.

In livrarile de ghiocei cu ocazia 1 martie regasim de multe ori mesaje care fac referire la o poezie foarte draga noua, din copilarie, si ea suna cam asa:

Ghiocel, alb şi plăpând
vii cu primăvara-n gând,
cu iubirea în petale
şi cu soarele pe vale!  din poezia Ghiocelul vestitor, de Ioana Voicilă Dobre

Oferim din anul 2003 o oferta variata de buchete si cosuri cu ghiocei, special pentru perioada 1-8 martie. Ghiocei livrare 1 martie sunt cu sezonalitate redusa, doar in luna martie. Poti comanda online cele mai frumoase buchete de ghiocei, care sa poarta pana la destinatar cele mai frumoase ganduri de primavara. Oferta este variata si include produse cu preturi foarte bune si livrare gratuita in peste 12.000 de localitati din Romania.

Oferta ghiocei livrare 1 martie include:

  • livrare gratuita si garantata
  • poza martor pe email inainte de livrare
  • SMS si email de confirmare livrare in timp real
  • plic hrana florala si carticica instructiuni ingrijire ghiocei
  • reducere de 10% la a doua comanda pentru cont inregistrat pe website
  • reducere de 20% permanenta pentru posesorii de carduri de fidelitate FlorideLux, online si offline in reteaua noastra de florarii
  • martisor cadou pentru orice livrare
  • felicitare cadou pentru mesajul tau

Modele buchete de ghiocei cu livrare:

ghiocei livrare 1 martie

ghiocei livrare 1 martie cosulet

Ghioceii sunt flori extrem de scunde si gingase, firave. Un ghiocel are o inaltime de maxim 10 cm, astfel ei trebuie sa fie asezati in buchete si aranjamente alaturi de alti multi ghiocei, pentru a avea un aspect bogat si frumos, dar si pentru sustinere reciproca, ei avand tijele foarte subtiri. Ghioceii sunt disponibili la livrare doar in luna martie.

Un comentariu la „Ghiocei livrare 1 martie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *