Cele mai frumoase cutii cu flori

Cele mai frumoase cutii cu flori, un exemplu floral rafinat prin care îți poți exprima iubirea eternă. Și totuși, ce înseamnă iubirea?! Iubirea înseamnă afecțiune spontană și inevitabilă oferită celor din jur, un amalgam de sentimente pozitive care ies la suprafață în cele mai neașteptate momente.

Florile dau viață unor emoții pure, unice, iar surprizele cu flori reprezintă AS-ul din mânecă atunci când vrei să creezi un moment memorabil. Indiferent de eveniment sau destinatar, cutiile cu flori sunt cadoul perfect când vine vorba de sentimente. Ți-am pregătit acest articol pentru a-ți arăta de ce să alegi flori în cutie și să comanzi online eleganță pentru cei dragi!

Comandă flori și cadouri de la FlorideLux și ai livrare oriunde în România în doar 24 de ore!

De ce să comanzi flori în cutie

Da, într-adevăr, florile atrag priviri, iar un buchet cu flori va surprinde plăcut întodeauna. Dar totuși, tu ce ai alege atunci când vrei să oferi un cadou simplu, elegant și rafinat? Fără dar sau poate, cutiile cu flori sunt răspunsul tău!

De ce să comanzi online flori în cutie? În primul rând, acestea sunt mult mai ușor de transportat decât clasicele buchete. Indiferent dacă dorești să comanzi online flori cu livrare la destinatar sau dorești ca florile să ajungă la tine și să te ocupi personal de livrare, comandă cutii cu flori și nu îți vei face griji! Florile vor fi stabile în cutie, iar aranjamentul nu va fi deranjat deloc.

În al doilea rând, toate cutiile cu flori au în componența lor un burete bine îmbibat cu apă, ceea ce va face ca florile tale să se mențină proaspete o perioadă îndelungată. FlorideLux promite calitate și prospețime garantată, deci încă un avantaj pentru tine!

Să nu uităm de design! Cutiile cu flori, alături de trandafirii criogenați reprezintă poate cel mai minunat cadou pe care îl poți face unei persoane complicate: nu vei da greș niciodată! Un aranjament floral în cutie va fi întotdeauna simplu, dar suficient de puternic pentru a-ți capta privirea! Comandă online flori în cutie și beneficiezi de livrare oriunde în România pentru cadoul tău!

Cutii personalizate pentru fiecare floare

Fiecare cutie FlorideLux a fost concepută conform celor mai înalte standarde, în funcție de nevoile tale și ale florilor pe care le dorești. Vă voi prezenta în continuare câteva cutii cu flori pe care le poți comanda online, o lista cu cinci dintre cele mai iubite aranjamente florale de pe site-ul nostru.

Cutii cu trandafiri

Comandă cutii cu trandafiri pentru a-ți exprima iubirea profundă și primești o felicitare cadou pentru mesajul tău!

Știm deja că trandafirii sunt flori fără pereche, recunoscute în toată lumea pentru nenumăratele beneficii pe care le aduc industriei cosmetice și medicinale, dar și pentru zecile de legende cu privire la istoricul acestor flori. Trandafirul, floare dulce, simbol parfumat al iubirii eterne și sincere, va transmite întotdeauna cele mai pure emoții când vine vorba de dragoste. Vrei să faci iubitei un cadou deosebit, simplu, rafinat și special în același timp? Atunci ar fi bine să îi oferi o cutie cu trandafiri roșii. Poți comanda online flori de la FlorideLux cu livrare oriunde în România în doar 24 de ore!

Cutii cu orhidee

Cele mai frumoase cadouri sunt cele care vin din suflet! Comandă online de la FlorideLux flori cu un efect WOW!

Iată un alt exemplu de cadou inedit: orhidee imperiala cognac. Acest aranjament este mai frumos decât și-ar putea imagina oricine! Cutia neagră cu text auriu poate fi asociată stilului minimalist, fiind compusă din nuanțe gentile de negru și simboluri strălucitoare contrastante sub care este tipărit logo-ul companiei. Frumusețea orhideii este de neegalat! Nuanțele cogniac se întrepătrund cu fâșii subțiri de burgundiu, creându-se un element vizual complex, parcă fluid într-o emoție gingașă cu o măreție de nepătruns. Dacă vrei să faci un cadou cu adevărat impresionant, comandă cutie cu orhidee imperiala cognac!

Cutii mix floral

FlorideLux livrează flori oriunde în România. Tu nu ai comandat încă!?

O altă cutie cu flori care îți va tăia respirația, Flori solare în cutie, este aranjamentul care, odată comandat, va impresiona pe oricine! FlorideLux dispune de o gamă variată de aranjamente florale în cutie, de la trandafiri sau flori de primăvară, la mixuri florale, precum cel de mai sus. Privind Flori solare în cutie vei prinde viață și ziua ta va căpăta culoare instant pentru că acest aranjament cu frezii, trandafiri, minirosa și solidago va aduce veselie pe chipul tău. Ai văzut pe cineva care să nu iubească florile? Dar pe cineva care să nu zâmbească printre miresme pătrunzătoare!? Nu și nici nu vei vedea, asta pentru că FlorideLux investește constant în dorințele clienților și oferă produse unice pe piața din România.

Cutii inima

Poți comanda flori și aranjamente florale unice de la FlorideLux pentru întreaga familie! Primești poză martor pe email înainte de fiecare livrare, comandă și tu!

Am ajuns la un alt tip de cutii foarte apreciate de clienții noști: cutii în formă de inimă! Exemplul de mai sus îl poți găsi pe www.floridelux.ro sub numele de Trandafiri criogenati Always and Forever . Este un aranjament care face furori în rândul îndragosțiților și prin care poți transmite cel mai sincer |te iubesc|. Dacă credeai că nimic nu poate egala iubirea ta, noi îți voi spune că acest aranjament va face asta și va fi apreciat de EA! O cutie cu trandafiri în formă de inimă va menține vie flacăra iubirii și o va întreține mult timp de acum înainte pentru că trandafirii criogenați din componență au o durată de viață nemărginită! Comandă și tu flori pentru iubita ta, fă-o să se simtă specială!

Cutii magnetice

FlorideLux este compania la care trebuie să te adresezi atunci când vrei să comanzi cele mai frumoase flori! Nu rata ofertele de luna aceasta!

Ultimul exemplu de cutie pentru flori pe care îl vom aminti în acest articol este o cutie magnetică, specială, Cutie de lux The Golden Hour. Cu siguranță acesta va fi un cadou destinat persoanelor rafinate, elegante, dintr-o categorie socială aparte. Cutie de lux The Golden Hour reprezintă genul de cadou pe care îl poți face persoanelor neprețuite din viața ta, având un design clasic, de lux și produse componente de cea mai înaltă calitate! Cutia dreptunghiulară în culori închise și cu simbolurile firmei înglobează perfect o băutură selectă și un mănunchi de trandafiri demni de orice privire! Comandă și tu un cadou unic pentru cei dragi din viața ta!

De unde cumperi cele mai frumoase cutii cu flori

Cele mai frumoase cutii cu flori le vei găsi fără îndoială pe www.floridelux.ro! FlorideLux este o companie ce se află pe piața florală din România de mai bine de 18 ani. În tot acest timp s-a investit în produse de calitate, servicii de excepție și personal capabil să creeze aranjamente florale superbe. În plus, FlorideLux a pus preț pe clienți, ajungând astfel ca în tot acest timp să bucure mii de persoane. Tot ce trebuie să faci pentru a comanda de la ei este să intri pe site și să alegi produsele preferate. Mai departe, personalul se va ocupa de comanda ta: o va prelua, construi și livra oriunde în România în mai puțin de 24 de ore.

Tu știi de ce să alegi FlorideLux?!

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare oriunde în România de luni pana duminica
  • Felicitari elegante pentru orice comandă
  • Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106, 0722560914
Whatsapp 0722394904
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *