Buchete flori 1 Martie

Buchete flori 1 Martie, cadouri minunate pentru ziua Martisorului pentru mama, sora, bunica, sotia sau fiica ta. Cele mai frumoase flori de 1 martie sunt cele care au accente de primavara, culori intense, parfum puternic si care transmit multa veselie! Buchete flori 1 martie este cea mai buna alegere pentru a trimite ganduri bune in prag de primavara celor dragi!

Buchetele de flori sunt manunchiuri formate din flori si verdeata, legate de mijloc si ambalate festiv. Buchete flori 1 Martie sunt realizate din: zambile, frezii, lalele, ghiocei, narcise, liliac sau lacramioare. Pentru ziua de 1 martie buchetele de flori simbolizeaza speranta unui an plin de reusite si trezirea la viata a naturii dupa o iarna lunga si anevoioasa. Acum toate sufletele se simt indragostite si inveselite datorita primelor raze de soare si a primilor muguri verzi in copaci. Florile isi arata capul de sub ultimul strat de omat si ne bucura cu frumusetea lor surprinzatoare.

Traditia pentru buchete flori 1 martie spune ca orice doamna sau domnisoara trebuie sa primeasca macar o floare in aceasta zi speciala si un martisor. Snurul de martisor, alcatuit din doua fire de lana rasucite, colorate in alb si rosu, sau in alb si negru, reprezinta unitatea contrariilor: vara-iarna, caldura-frig, fertilitate-sterilitate, lumina-intuneric. Snurul se poarta prins in piept, semn de mandrie.

Beneficii comanda online buchete flori 1 martie:

Pentru data de 1 martie nu trebuie sa stai la cozi in florarie sa cumperi cele mai frumoase flori si nici nu trebuie sa te deplasezi de acasa sau de la birou. Comanda online flori proaspete si colorate, in buchete incantatoare. Oferta este variata, comanda este rapida si simpla, iar beneficiile unei comenzi online de buchete flori 1 martie sunt multiple:

  • livrare flori gratuita
  • livrare garantata de 1 martie
  • martisor gratuit la orice comanda
  • felicitare gratuita
  • plic hrana florala
  • instructiuni ingrijire flori
  • discount permanent 10% pentru client cu cont inregistrat
  • discount permanent 20% pentru clientii posesori de card de fidelitate FlorideLux, care indeplinesc urmatoarea conditie:  comenzi de minim 1000 ron in ultimele 3 luni sau minim 10 comenzi in ultimele 3 luni
  • poza martor pe email inainte de livrare
  • SMS si email de confirmare livrare in timp real

Modele buchete flori 1 Martie:

buchete flori 1 martie - buchet regal buchete flori 1 martie - lalele martisor buchete flori 1 martie - lalele multicolore buchete flori 1 martie - lalele buchete flori 1 martie - zambile dantelate