Aranjamente flori 1 martie

Aranjamente flori 1 martie – in perioada 1-8 martie avem ca si clienti foarte multe companii, firme, corporatii si agentii de publicitate care doresc sa trimita cadouri florale sau mici atentii cu ocazia Martisorului sau Zilei Femeii. Oferta noastra de aranjamente flori 1 martie contine peste 100 de produse tip aranjamente flori 1 martie, in cosulete, vaze, vase ceramica sau buturugi.

Aceste aranjamente pot fi comandate online din florarie online Flori de Lux, din magazinele FlorideLux din Brasov, Cluj si Bucuresti sau din catalogul 1-8 martie aranjamente corporate pe care il puteti solicita pe email corporate@floridelux.ro. Cele mai frumoase aranjamente flori 1 martie contin flori proaspete si colorate de primavara, dintre care putem enumera: lalele, narcise, frezii, zambile, anemone, ranunculus.

Preturile pentru aranjamente florale de primavara 1-8 martie incep de la 39 RON si pot ajunge pana la valori de 500-800 RON, depinde foarte mult de volume, livrare, buget si impresia pe care vrei sa o lasi. Preturile mentionate in catalog, pe floraria online sau in magazinele noastre sunt negociabile in functie de volum si de localitatile de livrare. De asemenea, in pret sunt incluse o felicitare cadou si un martisor gratuit.

Aranjamente flori 1 martie

In mediul corporate clientii nostri isi doresc cadouri aranjamente florale de primavara care sa fie creative, colorate, reprezentative sezonului de primavara, dar si brandului lor. Atunci cand ne solicita oferte pentru aranjamente florale 1 martie, clientii nostri solicita personalizari de culori sau de flori ori doresc sa integreze si plante cu radacina in cosuletele alese. Cele mai vandute aranjamente florale contin fara exceptie lalele colorate si frezii parfumate, simbolurile primaverii in Romania de ani de zile.

Clientii nostri corporate se arata extrem de incantati de martisorul gratuit pe care il primesc la fiecare aranjament floral, dar si de felicitarea cadou pe care pot scrie mesaje dragute de primavara sau chiar pot atasa si o carte de vizita.

Solicita aici catalog corporate 1-8 martie Flori de Lux!

Modele aranjamente florale pentru 1 si 8 martie:

aranjamente florale 1 martie

aranjamente de flori 1 martie

aranjamente flori 1 martie

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *