Flori engross 1 Martie

Flori engross 1 Martie pentru mediul corporate sau pentru florariile care au nevoie de marfa in aceasta perioada aglomerata. Floraria noastra ofera cele mai proaspete si colorate flori engross 1 martie, cu livrare chiar de 1 martie sau in perioada 1-8 martie.

Oferim flori engross 1 martie:

Florile engross 1 martie sunt livrate la pachete cu mai multe fire. Pachetele sunt infasurate in folie plastic, iar florile sunt necuratate de frunze si pamant. Spre exemplu, zambilele sunt la pachet de 50 fire, lalelele la pachet de 50 de fire, freziile la pachet de 50 de fire, trandafirii la pachet de 10 fire, ghioceii la pachete de 100 de fire, irisii la pachete de 50 de fire si asa mai departe. Ofertele engross se fac la comenzi minime pe acest numar de fire, in functie de fiecare floare. Pachetele nu se pot desface, iar comenzile trebuie efectuate ca si multiplu de numarul de fire.

In functie de cantitate, florile engross au preturi diferite. Va rugam sa luati in considerare ca in perioada 1-8 martie preturile tuturor florilor cresc considerabil, asadar si discount-urile de cantitate pot diferi de stoc si disponibilitate. Florile engross pot fi livrate oriunde in Romania, in peste 12.000 de localitati.

flori engross 1 martie

Pentru a comanda flori engross 1 martie 2016, trebuie sa:

  • dati un email pe corporate@floridelux.ro
  • emailul trebuie sa contina cantitatea, soiul florii si culoarea dorita, data si locul livrarii
  • in termen de cateva ore de la email veti primi o oferta de pret si conditiile comerciale
  • plasati comanda tot pe email
  • comanda de flori 1 martie engross se livreaza in 24 de ore

Oferim servicii de livrare flori din anul 2003. Suntem specializati pe livrarea de flori engross, cunoastem toate florile si avem furnizorii stabili si necesari pentru a-ti oferi cele mai bune preturi, chiar si in aceasta perioada aglomerata.